Výpisky - MLÉKO - 1. část
Jsou to zápisky z přednášky, doporučuju, protože jsou…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (11.52 MB)
20. 6. 2010
Výpisky - TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ OVOCE A ZELENINY
Vypsaná přednáška z tohoto tématu
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (8.44 MB)
20. 6. 2010
Výpisky - CEREÁLNÍ TECHNOLOGIE - 3. část
Pokračování přednášek z cereální technologie --- jsou…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (8.34 MB)
20. 6. 2010
Výpisky - CEREÁLNÍ TECHNOLOGIE - 2. část
Pokračování sešitu
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (11.17 MB)
20. 6. 2010
Výpisky - CEREÁLNÍ TECHNOLOGIE - 1. část
Jsou to zazipované fotky mého sešitu... Byl veden velmi…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (10.82 MB)
20. 6. 2010
Technologie masa
Stručně shrnutá celá látka - prof. Pipek
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.72 MB)
19. 6. 2010
Kvasná technologie
Výtah, 69 stran
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.19 MB)
19. 6. 2010
Prezentace - lihoviny
Prezentace z přednášky, na netu není
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (173.5 kB)
19. 6. 2010