4. test - vypracované otázky
Vypracované otázky z e-learningu pro témata fermentace,…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (39.07 kB)
4. 6. 2019
I. test - Cukry: Vyfocené otázky a odpovědi 2019
Cukry: Vyfocené otázky a odpovědi z přednášky, které…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (5.06 MB)
10. 3. 2019
Vlastnosti potravin
přednáška č.1
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (326.58 kB)
18. 11. 2017
Technologie mlýnského zpracování obilí
prezentace k zápočtové písemce
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (804.83 kB)
18. 11. 2017
Technologie výroby běžného pečiva
prezentace k zápočtové písemce
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.6 MB)
18. 11. 2017
Obiloviny využívané při výrobě potravin
prezentace k zápočtu
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (5.42 MB)
18. 11. 2017
Enologie 1. cvičení
Materiál ke cvičení s Enologie (rovnice atd.)
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (338.64 kB)
25. 9. 2017
Mléka, tuky, oleje otázky + přednášky
Vypracované otázky z e-learningu (kromě kosmetiky,…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (3.99 MB)
25. 5. 2017