Vypracované otázky z E-learningu na 4. test
Prostě peciáš
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (146.48 kB)
10. 5. 2016
sacharidy, CUKR
CUKR, sacharidy
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (93.83 kB)
13. 4. 2016
Vyřešené otázky k 5. lekci
Vyřešené modelové otázky k 5. lekci z e-learningu
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (18.12 kB)
30. 3. 2016
PTaB test 3
test 3 - zpracovany cely elearning
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (58.71 kB)
15. 4. 2015
jedna z písemek
písemka mléko a tuk
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (27.5 kB)
15. 1. 2015
TEST 4 - materiály, prezentace z výuky, test (2014)
materiály pro přípravu na čtvrtý test
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (12.82 MB)
8. 5. 2014
TEST 3 - materiály, prezentace z výuky (2014)
materiály pro přípravu na třetí test
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (23.26 MB)
22. 4. 2014
TEST 2 - otázky a materiály
testové otázky a materiály pro přípravu na druhý test
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (2.22 MB)
25. 3. 2014