TEST 1 - otázky a materiály
testové otázky a materiály pro přípravu na první test
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (4.5 MB)
11. 3. 2014
kvasná chemie testy
testy na kvasnu z primáta
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (3.31 MB)
10. 3. 2014
TEST
Konzervace potravin a technologie masa varianta A
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (837.72 kB)
4. 5. 2013
Test Konzervace potavin a technologie masa 2013
Nová varianta B- 17.4.2013
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (11.28 kB)
17. 4. 2013
Technologie tuků
Chemické složení tuků
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (71.5 kB)
8. 4. 2013
Cukr testové otázky+odpovědi 2013
výběr ze čtyř možností
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (29.65 MB)
5. 3. 2013
cereálie
slajdy
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.77 MB)
19. 6. 2012
výroba čok. a nečok. cukrovinek
slajdy
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.22 MB)
19. 6. 2012