Technologie potravin 2
Skripta Technologie potravin část 2
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (27.04 MB)
18. 2. 2012
Technologie potravin 1
Skripta Technologie potravin část 1
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (28.84 MB)
18. 2. 2012
prednaska
upravena prednaska,vse v testech
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (365.54 kB)
12. 2. 2012
Kvasná technologie a bioinženýrství
Všechny prezentace z přednášek (slad, pivo, víno, ocet,…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (10.53 MB)
30. 5. 2011
Technologie sacharidů, čokolády, pekárenské výrobky
Všechny prezentace, část cereální technologie výpisky…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (18.41 MB)
30. 5. 2011
Technologie mléka, detergentů a kosmetiky
Prezentace z výuky (3 přednášky)
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (957.14 kB)
30. 5. 2011
Technologie masa a konzervárenství
Všechny prezentace k výuce (3 přednášky)
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (4.91 MB)
30. 5. 2011
tahák na mléko
obsahuje zaklady: složení,základní operace, některé…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (17.88 kB)
16. 5. 2011