výroba piva
jednoduché a názorné
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Textový soubor (833.25 kB)
12. 5. 2010
Sladařství
text
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (542.97 kB)
12. 5. 2010
Otázky z technologie cukru
Otázky z technologie cukru
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (73.11 kB)
8. 5. 2010
Balení potravin
Balení potravin (pdf)
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.23 MB)
7. 5. 2010
Technologie zeleniny - 2.část
Technologie zeleniny - 2.část (pdf)
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.35 MB)
7. 5. 2010
Technologie zeleniny - 1.část
Technologie zeleniny - 1.část (pdf)
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.85 MB)
7. 5. 2010
Konzervace potravin - 2.část
Konzervace potravin - 2.část (pdf)
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (643.05 kB)
7. 5. 2010
Konzervace potravin - 1.část
Konzervace potravin - 1.část (pdf)
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.5 MB)
7. 5. 2010