Materiály
Potravinářská technologie I, II
Škrob
Technologie výroby bramborového a pšsničného škrobu.…
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (656.5 kB)
3. 12. 2011
Brambory
Technologie zpracování brambor, výrobky z brambor
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (624.5 kB)
3. 12. 2011
Ovoce a zelenina
Technologie zpracování ovoce a zeleiny
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (965.5 kB)
3. 12. 2011
Chemické složení potravin
Chemické složení rostlinných a živočišných potravin.…
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (280.5 kB)
3. 12. 2011
Nápoje
Přednášky
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
Archiv ZIP (2.91 MB)
1. 9. 2011
Ovoce a zelenina
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (968.5 kB)
5. 12. 2010
Olejniny
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (776 kB)
5. 12. 2010
Nečokoládové výrobky
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1.54 MB)
5. 12. 2010