Materiály
Potravinářská technologie I, II
Konzervárenství
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (262 kB)
5. 12. 2010
Čokoláda
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1.63 MB)
5. 12. 2010
Brambory
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (564 kB)
5. 12. 2010
Výroba škrobu
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (656.5 kB)
5. 12. 2010
Výroba cukru
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (932 kB)
5. 12. 2010
Trvanlivé pečivo
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (350 kB)
5. 12. 2010
Pekárenství
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (554.5 kB)
5. 12. 2010
Mlýnařství
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1.4 MB)
5. 12. 2010