Materiály
Potravinářská technologie I, II
Technologie nečokoládové cukrovinky
Technologie výroby nečokoládových cukrovinek - ukrovinky…
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1.83 MB)
3. 12. 2011
Výroba čokolády
Technologie výroby čokoládových cukrovinek
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1.61 MB)
3. 12. 2011
Trvanlivé pečivo
Technologie výroby sušenek, oplatek, piškotů, sucharů,…
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (350 kB)
3. 12. 2011
Pekárenské technochologie
Pekárenské výrobky, suroviny pro výrobu, výroba různých…
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (554.5 kB)
3. 12. 2011
Mynárenské technologie
Mletí pšenice, žita, vlastnosti mouk, stroje využívané…
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1.4 MB)
3. 12. 2011
Cereální technologie
Cereálie, pseudocereálie, struktura a chemické složení…
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (3.09 MB)
3. 12. 2011
Výroba tuků a olejů
Technologie výroby tuků a olejů, margaríny
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (776 kB)
3. 12. 2011
Výroba curku
Technologie výroby řepného curku
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (935 kB)
3. 12. 2011