Materiály
Potravinářská technologie I, II
Technologie zpracování drůbeže
Jatečné opracování drůbeže, výrobky z drůbežího masa
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (3.3 MB)
3. 12. 2011
Drůbež
Složení drůbežího masa, vlastnosti
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1015 kB)
3. 12. 2011
Masná výroba
Techologie zpracování masných výrobků - příprava díla,…
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (5.33 MB)
3. 12. 2011
Masné výrobky
Rozdělení masných výrobků - tepelně opracované a neopracované,…
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (2.2 MB)
3. 12. 2011
Bouraní masa
Bourání masa - vepřové, hovězí. Vnitřnosti, tuková…
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1.99 MB)
3. 12. 2011
Maso
Technologie zpracování masa
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (8.95 MB)
3. 12. 2011
Jatečnictví
Technologie jatečného zpracování
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (7.03 MB)
3. 12. 2011
Konzervace
Základní principy konzervárenských technologií
Potravinářská technologie I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (262 kB)
3. 12. 2011