Materiály
Jakost živočišných produktů [JZP]
Vypracované okruhy otázek ve skriptech do Jakost živočišných produktů
Vypracované okruhy otázek ve skriptech do Jakost živočišných…
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně
Archiv ZIP (77.91 kB)
13. 2. 2017
Vejce a vaječné výrobky
Přednáška na téma vejce a vaječné výrobky
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně
Word (27.7 kB)
21. 6. 2015
9. cvičení + 9. přednáška
Zápisy ze cvičení a z přednášky na téma Dělení sýrů,…
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně
Word (22.34 kB)
21. 6. 2015
8. cvičení + 8. přednáška
Zápisy ze cvičení a z přednášky na téma Sýry a mléčné…
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně
Word (26.33 kB)
21. 6. 2015
7. cvičení+ 7. přednáška
Zápisy ze cvičení a z přednášky na téma Jakost mléka,…
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně
Word (33.68 kB)
21. 6. 2015
6. cvičení + 6. přednáška
Zápisy z přednášky a ze cvičení na téma Jatečná drůbež…
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně
Word (28.9 kB)
21. 6. 2015
5. cvičení + 5. přednáška
Pokračování na téma Maso a masné výrobky
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně
Word (19.88 kB)
21. 6. 2015
4. cvičení + 4. přednáška
Zápisy z přednášky a ze cvičení na téma Maso a masné…
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně
Word (22.9 kB)
21. 6. 2015