Materiály
Gastronomické technologie I, II, III
Gastronomie - Morava a Slezsko
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (1.29 MB)
1. 12. 2011
Entomofatie, sushi a další speciality
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (115.9 kB)
1. 12. 2011
Přednášky Convenience Food, pro obor Technologie a řízení v gastronomii
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (759.1 kB)
1. 12. 2011
Biopotraviny, geneticky modifikované potraviny
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (72.68 kB)
1. 12. 2011
ANtinutriční látky
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (28.61 kB)
1. 12. 2011
Řecká gastronomie
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
Word (126.5 kB)
1. 12. 2011
Italská gastronomie
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
Word (173 kB)
1. 12. 2011
Omáčky, přílohy
Druhy omáček. Technologické postupy, recepty
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
Word (6.56 MB)
1. 12. 2011