Materiály
Gastronomické technologie I, II, III
Změny během tepelné úpravy
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (97.73 kB)
1. 12. 2011
Tepelné zpracování potravin
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (178.43 kB)
1. 12. 2011
Moderní trendy v gastronomii
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (217.56 kB)
1. 12. 2011
Speciality v gastronomii
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (142.06 kB)
1. 12. 2011
Potraviny nového typu
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (521.91 kB)
1. 12. 2011
Chlazení v gastronomii
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (122.22 kB)
1. 12. 2011
Úvod do gastro technologií
Přednášky
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (700.16 kB)
1. 12. 2011
EU a geneticky modifikované potraviny
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (93.95 kB)
1. 12. 2011