Cukrová řepa
Přednáška ze základů potravin.
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích
Word (88.4 kB)
17. 2. 2020
Brambory a výroba škrobu
Přednáška ze základů potravin.
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích
Word (470.5 kB)
17. 2. 2020
Zkouškový test, varianta c pokračování
Kadlec
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích
Obrázek (30.28 kB)
2. 3. 2018
Zkouškový test, varianta C
Kadlec
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích
Obrázek (79.35 kB)
2. 3. 2018
Zkouškový test, varianta B
Kadlec
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích
Obrázek (57.11 kB)
2. 3. 2018
cukrová řepa
zpracované téma ve wordu
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích
Word (1.56 MB)
26. 2. 2018
brambory
zpracované téma ve wordu
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích
Word (508.11 kB)
26. 2. 2018
Obilniny
Zpracované téma ve wordu
Základy potravinářských výrob [QZPV,QZPV2]
JU v Českých Budějovicích
Word (2.68 MB)
26. 2. 2018