cereálie
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (2.77 MB)
9. 11. 2011
Luštěniny
podklad do semináře (Hanuštiak)
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
Word (35.4 kB)
8. 11. 2011
Čokoládové cukrovinky
výroba čokolády a výrobu z nich
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
Word (892.5 kB)
13. 4. 2011
Technologie škrobárenství
Výroba škrobu, výrobky ze škrobu
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
Word (699 kB)
13. 4. 2011
Technologie cukrovarnictví
Složení surovin pro výrobu cukru, výroba cukru
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
Word (88.5 kB)
13. 4. 2011
Luštěniny
Složení luštěnin a výrobky z nich
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
Word (42.5 kB)
13. 4. 2011
Těstoviny
Popisuje jednotlivé druhy těstovin a technologii výroby
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
Word (40 kB)
13. 4. 2011
Cereální technologie
Popisuje mlynskou, pekařskou a pečivárenskou technologii
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
Word (2.34 MB)
13. 4. 2011