Otázky ke zkoušce - TP8TR LS 2022/23
Vypracované otázky ke zkoušce - Technologie výroby…
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PDF (73.08 MB)
1. 6. 2023
Otázky ke zkoušce - TP7TR
Vypracované otázky ke zkoušce - TP7TR ZS 2022/23
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
Word (10.36 MB)
2. 2. 2023
Výroba potravin rostlinného původu - Návody do cvičení II
Návody do cvičení II. z předmětu Potravinářská technologie…
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PDF (17.34 MB)
4. 11. 2019
technologie tuku a olejů,
přednáška doc. Burešové
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PDF (716.27 kB)
4. 1. 2018
kakaové boby
technologie zpracování kakaových bobů
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (6.53 MB)
5. 2. 2015
luštěniny
luštěniny používané při výrobě potravin
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PDF (4.32 MB)
5. 2. 2015
Technologie cukru
technologie cukru, skripta Pelikán, Brno
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PDF (90.18 MB)
27. 2. 2013
nečokoládové cukrovinky
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1.84 MB)
9. 11. 2011