výroba cukru
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (781.5 kB)
9. 11. 2011
těstoviny
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1.38 MB)
9. 11. 2011
extruze
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1.55 MB)
9. 11. 2011
trvanlivé pečivo
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (1.95 MB)
9. 11. 2011
pekárenská technologie
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (2.96 MB)
9. 11. 2011
hodnocení jakosti mouky
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
ppt (435.92 kB)
9. 11. 2011
mlynářská technologie
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
ppt (548.55 kB)
9. 11. 2011
pseudocereálie
T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D
Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II
UTB ve Zlíně
PowerPoint (2.18 MB)
9. 11. 2011