Materiály
Technologie potravin II [N322001]
Seminář TUKY
Emulgátory
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (108.5 kB)
31. 8. 2011
Seminář TUKY
Lipidy obecně
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (125.5 kB)
31. 8. 2011
Seminář MLÉKO
Čisté mlékařské kultury
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PDF (440.26 kB)
31. 8. 2011
Seminář MLÉKO
Standardizace směsí - výpočty
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PDF (157.81 kB)
31. 8. 2011
Seminář MLÉKO
Metody zkoušení chemického složení hl. komponent mléka
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PDF (263.31 kB)
31. 8. 2011
Zkoušková písemka 2011
24.5.2011, varianta B
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
Word (10.79 kB)
8. 8. 2011
konzervy
přednáška od Dobiáše z roku 2010
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PDF (20.34 MB)
15. 5. 2011
TZOZ
Výroba rozmělněných ovocných polotovarů Přednáška přepsaná…
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
Word (69.73 kB)
6. 3. 2011