Materiály
Technologie potravin II [N322001]
výroba rozmnělněných ovocných polotovarů
výroba rozmnělněných ovocných polotovarů
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.3 MB)
14. 3. 2012
Přednáška Výroba šťávních koncentrátů
Dobiáš
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.38 MB)
31. 8. 2011
Přednáška Výroba šťáv, nealko nápoje
Dobiáš
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.32 MB)
31. 8. 2011
Přednáška Nápoje a protlaky tekuté konzistence
Dobiáš
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PDF (496.88 kB)
31. 8. 2011
Přednáška Výroba rozmělněných kusových polotovarů
Dobiáš
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.35 MB)
31. 8. 2011
Přednáška Výroba kusovitých výrobků
Dobiáš
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.49 MB)
31. 8. 2011
Přednáška Konzervační zákroky
Dobiáš
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.15 MB)
31. 8. 2011
Přednáška Technologie zpracování ovoce a zeleniny
Dobiáš
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.75 MB)
31. 8. 2011