04 ochrana proti rozkladné činnosti mikroorganismů
upravená a doplněná přednáška
Principy uchovávání potravin [FCH-BCO_PUP]
VUT v Brně
Word (59.5 kB)
29. 1. 2014
03 činnost mikrobů v konzervárenských surovinách
upravená a doplněná přednáška
Principy uchovávání potravin [FCH-BCO_PUP]
VUT v Brně
Word (355.5 kB)
29. 1. 2014
02 mikrobiální činitelé rozkladu potravin
upravená a doplněná přednáška
Principy uchovávání potravin [FCH-BCO_PUP]
VUT v Brně
Word (486 kB)
29. 1. 2014
01 dýchání konzervárenských surovin
doplněná a upravená přednáška
Principy uchovávání potravin [FCH-BCO_PUP]
VUT v Brně
Word (124.5 kB)
29. 1. 2014