test - kvasná
jedna z variant, ale byly dost podobný...
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Obrázek (940.38 kB)
1. 7. 2009
Technologie mléka a sýrů
přednášky
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (1.04 MB)
1. 7. 2009
Technologie zpracování cukrovinek
Ale v testu stejně bylo něco jinýho...
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.17 MB)
1. 7. 2009
Technologie zpracování zeleniny, konzervárenství
Výtah z přednášek
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (51.5 kB)
1. 7. 2009
zápočtová písemka 08
konzervace potravin a technologie masa varianta C
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (38 kB)
11. 5. 2009
zápočtová písemka 08
konzervace potravin a technologie masa varianta B
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (44.5 kB)
11. 5. 2009
zápočtová písemka 08
konzervace potravin a technologie masa varianta A…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (41 kB)
11. 5. 2009
mikrobialni nebezpeci
prezentace
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.58 MB)
5. 5. 2009