metody konzervace potravin
prezentace
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.58 MB)
6. 4. 2010
technologie mléka a sýrů
prezentace
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (1.04 MB)
6. 4. 2010
Úchova potravin
prezentace
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (1.4 MB)
6. 4. 2010
Čokoláda, cukrovinky
prezentace
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.17 MB)
6. 4. 2010
technoligie masa
přednáška z 31.3.2010
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (2.72 MB)
4. 4. 2010
Písemka MLÉKO rok 2010
Jedna ze zápočtových písemek - technologie mléka
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (20.5 kB)
1. 4. 2010
předběžné otázky
otázky škrob a cukrová třtina
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (21.5 kB)
29. 3. 2010
6. přednáška - Technologie tuků
Přednáška z 24.3. 2010 ve wordu.
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (232 kB)
26. 3. 2010