Stanovení škrobu
Příprava na laboratoře
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (28 kB)
28. 10. 2009
Stanovení methylesterů mastných kyselin pomocí GC/FID
Příprava na laboratoře
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (112.5 kB)
28. 10. 2009
Stanovení obsahu sacharidů - titrační metody
Příprava na laboratoře
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (173.5 kB)
28. 10. 2009
Stanovení tuku
Příprava na laboratoře
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (70.5 kB)
28. 10. 2009
Stanovení vitaminů v potravinách
Příprava na laboratoře
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (174 kB)
28. 10. 2009