Stanovení dusíkatých látek
Protokol - známka : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (37 kB)
5. 11. 2009
Stanovení cukru- HPLC
Protokol - známka : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (79 kB)
5. 11. 2009
Záverečný test
Závěrečná písemka z laboratoří - Verze B12
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (21 kB)
28. 10. 2009
Závěrečná písemka
Závěrečný test z laboratoří
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (28.5 kB)
28. 10. 2009
Stanovení škrobu
Protokol - známka : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (42 kB)
28. 10. 2009
Stanovení obsahu tuku
Protokol - známka : C
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (104.5 kB)
28. 10. 2009
Stanovení monosacharidů HPLC
Příprava na laboratoře
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (60 kB)
28. 10. 2009
Stanovení celkového obsahu dusíku dle Kjeldahla
Příprava na laboratoře
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (79.5 kB)
28. 10. 2009