Vstupní písemka
Řešení vstupní písemky - A, 2
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Obrázek (98.77 kB)
5. 11. 2009
Vstupní písemka
Řešení vstupní písemky - A,1
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Obrázek (306.41 kB)
5. 11. 2009
Vstupní písemka
Řešení vstupní písemky - B, 2
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Obrázek (135.79 kB)
5. 11. 2009
Vstupní písemka
Řešení vstupní písemky - B, 1
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Obrázek (216.92 kB)
5. 11. 2009
Vstupní písemka
řešení vstupní písemky - varianta C
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Obrázek (292.73 kB)
5. 11. 2009
Stanovení cukru (titrační metody)
Protokol - známka : B
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (43 kB)
5. 11. 2009
Stanovení mastných kyselin (vzorek A a E)
Protokol- známka : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (43 kB)
5. 11. 2009
Stanovení mastných kyselin
Protokol - známka: A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (35.5 kB)
5. 11. 2009