Stanovení amoniakálního dusíku
vzorek : sojovka Clever, hodnocení : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (34 kB)
13. 12. 2010
Stanovení škrobu
vzorek : krupička, hodnocení : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (43.5 kB)
13. 12. 2010
Stanovení tuku
vzorek: sezamová semínka, hodnocení : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (85.5 kB)
13. 12. 2010
stanovení tuku
vzorek: dýňová semínka, hodnocení protokolu: B
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (249 kB)
12. 12. 2010
Stanovení obsahu redukujících sacharidů
protokol
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (21.12 kB)
3. 12. 2010
analýza lihovin
protokol
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (24.42 kB)
3. 12. 2010
nalýza lihovin
protokol
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (24.42 kB)
3. 12. 2010
Výběrová úloha 3
Návod
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
PDF (88.65 kB)
17. 10. 2010