Principy všech metod
To předchozí nestahujte, něco tam chybí a je tam chyba…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (49 kB)
5. 12. 2011
Protokol tuky
Stanovení tuků a hodnocení jejich kvality
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
PDF (719.09 kB)
23. 11. 2011
MINERÁLNÍ LÁTKY
Protokol MINERÁLNÍ LÁTKY
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
PDF (147.57 kB)
21. 11. 2011
protokol
stanovení škrobu
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (53 kB)
19. 11. 2011
GC - stanovení MK
protokol
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (20.28 kB)
30. 10. 2011
Protokol
Polarimetrické stanovení obsahu škrobu podle Ewerse
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (27.58 kB)
22. 3. 2011
Protokol
Stanovení obsahu sacharidů (titrační metoda)za A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (21.37 kB)
22. 3. 2011
Stanovení mono- a di- sacharidů HPLC
hodnocení : B
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (138 kB)
13. 12. 2010