Materiály
Gastronomie [GAS]
SP gastronomie
SP uznaná...
Gastronomie [GAS]
VŠPJ
Word (40 kB)
29. 1. 2014
10. Příprava jídel a distribuce v pohostinských zařízeních
Podmínky přípravy jídel, jejich podávání a distribuce,…
Gastronomie [GAS]
VŠPJ
Word (19.38 kB)
9. 5. 2013
9. Hygiena v pohostinských zařízeních
Význam hygieny pro PZ, hygienické požadavky, osobní…
Gastronomie [GAS]
VŠPJ
Word (16.51 kB)
9. 5. 2013
8. Trendy v oblasti gastronomie
Trendy ve výrobě, trendy v odbytu,
Gastronomie [GAS]
VŠPJ
Word (14.01 kB)
9. 5. 2013
7. Financování a hospodaření pohostinských zařízení
Financování pohostinského zařízení, tvorba ceny v PZ,…
Gastronomie [GAS]
VŠPJ
Word (25.39 kB)
9. 5. 2013
6. Tvorba jídelního a nápojového lístku
Jídelní lístek, nápojový lístek, rozdíl mezi JL a menu,…
Gastronomie [GAS]
VŠPJ
Word (18.6 kB)
9. 5. 2013
5. Organizace výroby v pohostinských zařízeních
Dispoziční řešení prostor, prostory v PZ/OS, plochy…
Gastronomie [GAS]
VŠPJ
Word (17.82 kB)
9. 5. 2013
4. Pracovní právo a management lidských zdrojů v pohostinských zařízeních
Zaměstnanci v PZ
Gastronomie [GAS]
VŠPJ
Word (16.58 kB)
9. 5. 2013