4. přednáška
polévky a omáčky - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (36.5 kB)
10. 1. 2009
3. přednáška
vejce, mléko a mléčné výrobky - zápis z přednášky od…
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (39.5 kB)
28. 12. 2008
moučníky
moučníky, těsta ... od Królové
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (23.5 kB)
7. 11. 2008
Příprava masa jatečných zvířat
hovězí, vepřové... rozdělení masa.. od Królové
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (82 kB)
7. 11. 2008
Příprava masa jatečných zvířat
hovězí, vepřové... rozdělení masa
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (82 kB)
7. 11. 2008
příprava pokrmů
vaření, dušení .... od Królové
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (64 kB)
7. 11. 2008
příprava pokrmů
vaření, dušení ....
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (64 kB)
7. 11. 2008
2. přednáška
úprava ovoce, luštěnin a hub - zápis z přednášky od…
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (32 kB)
23. 10. 2008