1. přednáška
úprava brambor a zeleniny - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (37 kB)
23. 10. 2008
Kalkulační list
formulář-kalkulační list
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (83.5 kB)
8. 10. 2008
žádanka na potraviny
formulář-žádanka na potraviny
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Excel (17.5 kB)
8. 10. 2008
10. přednáška
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (27.5 kB)
3. 4. 2008
7. přednáška
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (39.5 kB)
3. 4. 2008
5. přednáška
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (45.5 kB)
3. 4. 2008
3. přednáška
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (31.5 kB)
3. 4. 2008
2. přednáška
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (42.5 kB)
3. 4. 2008