3. přednáška
příprava ryb, drůbeže a zvěřiny
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (66.5 kB)
20. 10. 2009
2. přednáška
příprava masa jatečných zvířat
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (54 kB)
20. 10. 2009
1. přednáška 2009
jednotlivé druhy úpravy surovin
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (56 kB)
20. 10. 2009
10. přednáška
dietní kuchyně - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (49.5 kB)
28. 1. 2009
9. přednáška
zvěřina, studená kuchyně - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (39.5 kB)
27. 1. 2009
7. přednáška
jatečné maso (vepřové) - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (38 kB)
27. 1. 2009
6. přednáška
jatečné maso (hovězí) - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (41 kB)
27. 1. 2009
5. přednáška
přílohy - zápis z přednášky od Vizauera
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (32 kB)
10. 1. 2009