GASTRONOMIE
recepty pro skupinu PO 8.05-11.20 na 29.11.2010
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (27 kB)
23. 11. 2010
Gastro 15.11.2010
recepty pro skupinu pondělí 8.05
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (12.34 kB)
8. 11. 2010
Vypracované otázky
zpracované otázky z gastra cca 35 stran
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (246.5 kB)
27. 1. 2010
8. přednáška
základní druhy těst
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (48 kB)
4. 12. 2009
7. přednáška
příprava vajec a vaječných pokrmů
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (35.5 kB)
4. 12. 2009
6. přednáška
úprava zeleniny
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (60.5 kB)
4. 12. 2009
5. přednáška
polévky, omáčky
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (54.5 kB)
24. 11. 2009
4. přednáška
příprava teplých příloh
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (47 kB)
24. 11. 2009