8.přednáška-Karásková
pokrmy na objednávku z jatečních mas
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (23.3 kB)
14. 11. 2011
6. přednáška- Karásková
Příprava masa jatečných zvířat
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (26.84 kB)
28. 10. 2011
4.přednáška - Karásková
Ryby, drůbež a zvěřina
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (22.56 kB)
14. 10. 2011
3. přednáška
Úprava potravin
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (20.78 kB)
6. 10. 2011
1. přednáška (Karásková)
22.9.2011 - teplé a studené předkrmy
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (53.5 kB)
22. 9. 2011
Otázky a odpovědi ke zkoušce 2
21. - 30.
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (39.82 kB)
4. 4. 2011
Otázky a odpovědi ke zkoušce
1. - 20. otázka
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (214 kB)
4. 4. 2011
Otázky ke zkoušce
U zkoušky si taháte jednu otázku.
Gastronomie 1 - technologie výroby [MAR/PGAT]
SU v Opavě
Word (26 kB)
9. 2. 2011