Materiály
Gastronomické technologie I, II, III
Molekulární gastronomie
Vznik a přínos, MG v zahraničí, MG v české republice,…
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (1.82 MB)
19. 12. 2010
Foodpairing
Historie, typy, kombinace, zaměnitelnost aromatických…
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (143.36 kB)
19. 12. 2010
Mýdla
Mýdla, bubliny a pěny
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (1.4 MB)
19. 12. 2010
Dodatky
Kvasnice, prášek do pečiva, šlehání bílků, šlehačka,…
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (92.13 kB)
19. 12. 2010
Směs tuku a vody
Charakteristika emulze
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (21.78 kB)
19. 12. 2010
Cukry a bílkoviny
Charakteristika, polysacharidy i škroby, škrobová zrna,…
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (1.76 MB)
19. 12. 2010
Tuky a oleje
Strukutra, nasycené mastné kyseliny, nenasycené mastné…
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (1.06 MB)
19. 12. 2010
Antinutriční látky
Inhibitory enzymů, inhibitory sacharas, antivitaminy,…
Gastronomické technologie I, II, III
UTB ve Zlíně
PDF (28.61 kB)
19. 12. 2010