Materiály
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
Těstoviny
Těstoviny
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (32 kB)
31. 5. 2010
Rýže
Rýže
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (28.5 kB)
25. 5. 2010
Koření
Koření - stručná charakteristika k vybraným druhům
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (38.5 kB)
25. 5. 2010
Brambory
Brambory
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (48.5 kB)
25. 5. 2010
Pořadí pokrmů na JL
Pořadí pokrmů na jídelním lístku
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (12.63 kB)
12. 5. 2010