Materiály
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
test gastro
gastro s burdou
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (34 kB)
10. 1. 2016
fenomény evropské kuchyně
Itálie, Francie, Rusko, Německo, Řecko, Španělsko
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (25.52 kB)
6. 5. 2013
gastronomie ovlivněna náboženstvím
přednáška
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (28.01 kB)
7. 12. 2011
italská a francouzská kuchyně
zápis z přednášky z mezinárodní kuchyně
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (19.03 kB)
7. 12. 2011
Francouzská gastronomie
nejzákladnější výrobky a jídla vyřená a vyráběná ve…
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (14.99 kB)
1. 12. 2011
italská gastronomie
nejzákladnější potraviny a jídla vyráběná a vařená…
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (16.9 kB)
1. 12. 2011
Drůbež
rozdělení drůbeže
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (13.1 kB)
1. 12. 2011
Konzumace a servis pokrmů při jednoduché obsluze
Konzumace a servis pokrmů při jednoduché obsluze
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (41 kB)
26. 9. 2010