Materiály
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
Konzumace pokrmů
Konzumace teplých moučníků
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (25.5 kB)
26. 9. 2010
Konzumace ovoce
Konzumace ovoce
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (20.5 kB)
26. 9. 2010
Konzumace a servis dezertů
Sýry, teplé moučníky, zákusky
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (25 kB)
26. 9. 2010
Konzumace hlavních chodů
Jednoduchá obsluha – základní forma Jednoduchá obsluha…
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (26 kB)
26. 9. 2010
Menu
Co to je, zásady pro správné sestavení, ...
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (33 kB)
26. 9. 2010
Inventář
Restaurační prádlo, drobný stolní inventář, příbory,…
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Word (40 kB)
26. 9. 2010
Diety
13 druhů základních diet
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
PDF (100.32 kB)
31. 5. 2010
Prase obrázek
Druhy vepřového masa
Gastronomické praktikum [ULGAT/L0014]
SU v Opavě
Obrázek (78.9 kB)
31. 5. 2010