9. přednáška
Hodnocení textury
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (3.78 MB)
1. 12. 2011
8. přednáška
Reologické vlastnosti: elasticita a viskoelasticita
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.37 MB)
1. 12. 2011
7. přednáška
Reologické vlastnosti:Viskozita
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (18.93 MB)
16. 11. 2011
Elektrické a elektromagnetické vlastnosti
Barva ...
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (3.99 MB)
16. 11. 2011
5. přednáška
Potravinářské disperzní systémy Povrchové vlastnosti
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (2.22 MB)
2. 11. 2011
4. přednáška
Hydrokoloidy
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.24 MB)
26. 10. 2011
3. přednáška
tepelné vlastnosti vody
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (2.58 MB)
6. 10. 2011
2. přednáška
Aktivita vody v potravinách
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.76 MB)
22. 9. 2011