úvod
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.13 MB)
5. 6. 2012
test č. 1
První test na cvičení od p. Štětiny
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (1.35 MB)
23. 3. 2012
Test 2
Zadání zkouškového testu
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (10.59 kB)
30. 1. 2012
Test 1
Zadání zkouškového testu
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (12.88 kB)
30. 1. 2012
11.přednáška
tuk
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (978.95 kB)
14. 12. 2011
10. přednáška
gely a těsto
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.18 MB)
14. 12. 2011
7. přednáška
na přání dávám znova
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (18.93 MB)
11. 12. 2011
10. přednáška
Vlastnosti gelů a hodnocení těsta
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.2 MB)
8. 12. 2011