povrchové vlastnosti
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (933.74 kB)
5. 6. 2012
elektrické vlastnosti
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (777 kB)
5. 6. 2012
tepelné vlastnosti
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1018.61 kB)
5. 6. 2012
aktivita vody
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (635.8 kB)
5. 6. 2012
textura
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.38 MB)
5. 6. 2012
viskoelasticita
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (498.28 kB)
5. 6. 2012
elasticita
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (347.18 kB)
5. 6. 2012
viskozita
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (902.24 kB)
5. 6. 2012