7.FVP tepelné vlastnosti
materiály, slajdy
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1018.61 kB)
19. 6. 2012
6.FVP aktivita vody
materiály, slajdy
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (635.8 kB)
19. 6. 2012
5.FVP textura
materiály, slajdy
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.38 MB)
19. 6. 2012
4.FVP viskoelasticita
materiály, slajdy
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (498.28 kB)
19. 6. 2012
3.FVP elasticita
materiály, slajdy
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (347.18 kB)
19. 6. 2012
2.FVP viskozita
materiály, slajdy
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (902.24 kB)
19. 6. 2012
1.FVP úvod
materiály, slajdy
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.13 MB)
19. 6. 2012
barva
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (726.3 kB)
5. 6. 2012