1. přednáška
1. Termodynamické aspekty vlastností potravin, difuse
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (865.54 kB)
15. 9. 2011
další zkoušková písemka
Písemka u doc.Štetiny z 22.6.2011
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (20.5 kB)
22. 6. 2011
zkoušková písemka
Písemka u doc.Štetiny z 15.6.2011
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (21 kB)
15. 6. 2011
Nafocený sešit 12. část
12. část
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (9.36 MB)
19. 11. 2010
Nafocený sešit 11. část
11. část
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (7.33 MB)
19. 11. 2010
Nafocený sešit 10. část
10. část
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (12.7 MB)
19. 11. 2010
Nafocený sešit 9. část
9. část
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (13.24 MB)
19. 11. 2010
Nafocený sešit 8. část
8. část
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (13.62 MB)
19. 11. 2010