Viskoelasticita
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (322.53 kB)
13. 4. 2010
mechanické vlastnosti tuhých látek
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (304.57 kB)
13. 4. 2010
reologické vlastnosti kapalných potravin
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (274.9 kB)
13. 4. 2010
uvod, základní veliciny
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (709.67 kB)
13. 4. 2010
viskoelasticita
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (42.07 kB)
12. 4. 2010
reologie
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (41.75 kB)
12. 4. 2010
měrná hmotnost
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (19.67 kB)
12. 4. 2010
pěna
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (83.42 kB)
12. 4. 2010