emulze
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (17.25 kB)
12. 4. 2010
pomůcka ke studiu
důležité odkazy
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (10.3 kB)
12. 4. 2010
disperzní systém
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (93.74 kB)
12. 4. 2010
Debořino číslo
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (88.85 kB)
12. 4. 2010
prubezny test
2 část - pokracovani
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Obrázek (169.84 kB)
31. 3. 2010
prubezny test
1 část
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Obrázek (172.17 kB)
31. 3. 2010
př 22
řešení
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (93.67 kB)
7. 6. 2009
př 21
řešení
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (192.53 kB)
7. 6. 2009