Hysterze úhlu smáčení
Hysterze úhlu smáčení - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (78 kB)
16. 4. 2010
HBL
HBL - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (28 kB)
16. 4. 2010
barva
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (925.29 kB)
13. 4. 2010
povrchové vlastnosti
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (496.31 kB)
13. 4. 2010
elektrické vlastnosti
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.42 MB)
13. 4. 2010
tepelné vlastnosti
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.66 MB)
13. 4. 2010
aktivita voda v potravinách
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (888.58 kB)
13. 4. 2010
Instrumentální metody hodnocení textury polotuhých a tuhých potravin
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (2.62 MB)
13. 4. 2010