Koloid
Koloid - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (38.5 kB)
16. 4. 2010
Kritická micelární koncentrace
Kritická micelární koncentrace - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (48.5 kB)
16. 4. 2010
Lyofobní sol
Lyofobní sol - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (39.5 kB)
16. 4. 2010
Adsorpční izoterma BET
Adsorpční izoterma BET - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (43.5 kB)
16. 4. 2010
Laplaceův tlak
Laplaceův tlak - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (37.5 kB)
16. 4. 2010
Dynamická viskozita
Dynamická viskozita - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (24 kB)
16. 4. 2010
Smáčení
Smáčení - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (73.5 kB)
16. 4. 2010
Gibbsova adsorpční izoterma
Gibbsova adsorpční izoterma - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (46 kB)
16. 4. 2010