Micela
Micela - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (95 kB)
16. 4. 2010
Mezifázová energie
Mezifázová energie - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (27 kB)
16. 4. 2010
Měření viskozity
Měření viskozity - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (71 kB)
16. 4. 2010
Dynamické metody
Dynamické metody - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (114 kB)
16. 4. 2010
Tixotropie
Tixotropie - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (40 kB)
16. 4. 2010
Sedimentace
Sedimentace - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (100 kB)
16. 4. 2010
Reopexie
Reopexie - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (37 kB)
16. 4. 2010
ko-surfaktatnt , koalescence
ko-surfaktatnt , koalescence - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (58 kB)
16. 4. 2010