Materiály
Analýza a hodnocení potravin
Sušina
Stanovení sušiny (neob obsahu vody) v potravinách
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PDF (1.01 MB)
14. 10. 2011
Vitaminy
Vitaminy v potravinách a jejich analýza
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PDF (982 kB)
14. 10. 2011
Sacharidy
Analýza sacharidů (mono-, oligo-, polysacharidů) v…
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PDF (1.99 MB)
14. 10. 2011
Minerální látky
Analýza minerálních látek v potravinách
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PDF (1.25 MB)
14. 10. 2011
Lipidy
Metody analýzy lipidů a doprovodných látek v potravinách
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PDF (1.58 MB)
14. 10. 2011
Kontaminanty
Analýza kontaminantů v potravinách
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PDF (632.95 kB)
14. 10. 2011
Bílkoviny
Metody analýzy bílkovin a aminokyselin
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PDF (1.57 MB)
14. 10. 2011
Aromatické látky
Metody hodnocení aromatických látek v potravinách
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PDF (1.42 MB)
14. 10. 2011