Materiály
Analýza a hodnocení potravin
Anylyza medu
Kompletní návod pro laboratorní cvičení - Analýza medu
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
Word (49 kB)
16. 10. 2011
Analyza chleba
Návody do laboratorních cvičení - analýza chleba
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
Word (200.5 kB)
15. 10. 2011
Analyza mouky
Návody do laboraotří - analýza mouky
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
Word (78.5 kB)
15. 10. 2011
Spektralni metody
Prezentace - intrumentální metody, spektrální metody…
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PowerPoint (894.5 kB)
14. 10. 2011
Chromatografie
Prezentace - intrumentální analýza, chromatografické…
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PowerPoint (780 kB)
14. 10. 2011
AAS
Prezentace - instrumentální analýza, AAS a analýza…
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PowerPoint (850.5 kB)
14. 10. 2011
Optické metody
Prezentace - instrumentální analýza, optické metody…
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PowerPoint (3.01 MB)
14. 10. 2011
Analýza potravin II
Naskenované souhrn všech přednášek z analýzy potravin…
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PDF (24.14 MB)
14. 10. 2011