Materiály
Analýza a hodnocení potravin
Výpisky ze semináře
materiály od Sumczynski
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
Word (13.75 MB)
24. 11. 2024
Příprava na zápočet
Příprava na zápočet - otázky co by se měly objevit…
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PDF (146.9 kB)
2. 2. 2023
Seznam otázek u zkoušky ZS 2022/23
Seznam otázek u zkoušky ZS 2022/23
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
Word (6.89 kB)
2. 2. 2023
Výpisky ke zkoušce
Materiál ke zkoušce.. Princip metod zpracované ze skript…
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
PDF (3.5 MB)
2. 2. 2023
Protokol ovoce (titrace 2,6-dichlorfenolindofenolem)
Uznaný protokol od Škvoránkové
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
Word (92.77 kB)
29. 11. 2022
Protokol - hořčice (uznaný 2018)
Analýza - Škrovánková
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
Word (30.48 kB)
5. 12. 2018
Protokol kečup
Uznaný protokol od paní Škrováňkové 2018
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
Word (21.18 kB)
23. 11. 2018
zkouškový test 2018 - Fišera
Verze B
Analýza a hodnocení potravin
UTB ve Zlíně
Word (13.04 kB)
10. 1. 2018